Sobre el “show” dels Mossos d’Esquadra a l’Ateneu aquest matí i algunes informacions errònies

Com molts ja sabreu avui sobre les 9h del matí els Mossos d’Esquadra han esbotzat la porta de l’Ateneu Llibertari de Sabadell, situat al costat de la CNT. Han registrat l’Ateneu, tirant diversos llibres i armaris i s’han emportat diversos discs durs dels ordinadors.A les 14:30 els mossos han marxat.  Diverses persones vinculades a diferents moviments socials de la ciutat han vingut a mostrar el seu suport als companys/es de l’Ateneu. L’ordre del registre que no hem vist, vé de l’Audiència Nacional. Dels 5 detinguts que diuen que hi han hagut, un d’ells vivia a Sabadell.

Volem aclarir algunes informacions errònies que han aparegut a diferents mitjans de comunicació:
CAP DELS DETINGUTS PERTANY A L’ATENEU LLIBERTARI O LA CNT.

A L’ATENEU LLIBERTARI NO ES REUNEIX LA CNT, SINÓ QUE AQUESTA CEDEIX EL LOCAL A DIFERENTS COL·LECTIUS DE LA CIUTAT: 15M, Xarxa d’Intercanvi Sabadell, col·lectiu amazhig,etc. 

També destacar que és curiós que tots els mitjans vinguin a gravar tot el circ, quan a molts d’ells aquest sindicat els hi ha enviat notes de premsa sobre els 2 processats pels fets de la Vaga General del 29M denunciats pel Mercat Central, el conflicte laboral i la Vaga a la Residència Casa de les Monges, l’acomiadament del delegat de Yamaha,etc, i mai s’han dignat a publicar res (exceptuant alguns com sabadelldigital.com). Cosa que demostra que el que interessa és el morbo i el circ del “terrorisme anarquista” que no els conflictes i l’activitat diària que té aquest sindicat i l’ateneu per transformar la societat.

Segurament que ara que ja no existeix el terrorisme d’ETA, cal apuntar cap a altres col·lectius que pretenen acabar amb el capitalisme o almenys millorar la situació actual per mantenir entretinguda a la població i sembrar la por entre els que lluiten, ara toca als anarquistes, fa poc eren els escratxes de la PAH.
No sabem si el suposat grup bandera negra existia o no, ni ens importa. A l’espera de saber quines són totes les persones detingudes i de què se’ls acusa exactament, la CNT de Sabadell estarà sempre amb tots aquells que lluitin per transformar la societat.

Que sàpiguen governants, fiscals, cossos repressius, premsa afí al poder,etc que no ens aturarem en la lluita per un món més just, més igualitari i més lliure.

Agraïr també a totes les persones que han vingut a donant-se suport, gent de diferents col·lectius apart dels que formen l’Ateneu i la CNT, de la CGT, MPS, CO.BAS,etc.  I als companys i companyes dels diferents sindicats de CNT i del moviment llibertari que s’han preocupat per la nostra situació.

També avui i segurament encara més greu que el registre a l’Ateneu, han desallotjat la massia autogestionada de  Can Piella: http://www.canpiella.cat/

Salut i Anarquia!
Secretaria d’Organització
SOV Sabadell
Fotos de l’espectacle matinal dels Mossos:

ateneu2 ateneu3 ateneu4 ateneu5 ateneu6Mossos-Sabadell-TorresSbRAIMA20130515_0107_3 (2)


Extret de  http://cntsabadell.wordpress.com

No hay comentarios: