Actes del 1er de Maig a l'Alt maresme

Manifestació del 1er de Maig 2013. Pineda de Mar

Unes 300 persones han assistit a la manifestació unitària del 1r de maig convocada pels col • lectius i organitzacions següents: Antifeixime alt Maresme, selva, Assemblea pels Drets Socials de Pineda, AUP Alt Maresme, Gong, PAH, l'Assemblea groga, i els sindicats COS , USTEC-STEs, i la CNT de Pineda de Mar i Comarca.

La manifestació ha sortit de la plaça de Catalunya de Pineda on s'ha llegit el manifest unitari, tot seguit ha continuat pels carrers de Pineda, plaça de les Meliès, avinguda Montserrat, fins arribar a la NII a continuació s'ha dirigit cap al Poble nou de Pineda, carrer Església i Plaça de la Constitució de Calella on s'ha llegit de nou el manifest unitari.

A les pancartes es podien llegir les frases següents:. Pel Repartiment de la riquesa i el Treball, Pel Dret a l'Habitatge, Prou Retallades, i La teva eina de lluita l'anarcosindicalista entre d'altres.

També i durant el recorregut de la manifestació, en la qual no es va produir cap incident es van sentir eslògans com: No és una crisi és una estafa, Si es pot, Contra les retallades en sanitat i ensenyament., Visca el 1r de Maig, i visca la lluita de la classe obrera etc.

Extret de http://pinedademar.cnt.es/

No hay comentarios: