[Nota de premsa] Centre d'Estudis Socio-Econòmics i Laborals

El Sindicat Únic de Premià crea un Centre d'Estudis.

El Sindicat premianenc de la Confederació Nacional del Treball (CNT) crea una nova eïna dirigida als treballador/es. Es tracta d'un Centre d'Estudis Socio-Econòmics i laborals vinculat totalment al Sindicat des d'on s'impulsarà cursos, tallers, conferències i estudis socio-econòmics. Aquest Centre estara situat a la mateixa seu del Sindicat, al carrer del Pilar de Premià de Mar.

La idea del Centre d'Estudis que tenen els sindicalistes es crear un lloc a la localitat on els treballador/es puguin formarse i adquirir coneixements. Tantmateix, els estudiants poden trobar al centre un reforç als estudis que estiguin realitzant.

Els primers cursos programats pels anarcosindicalistes son informàtica bàsica, anglés i jurídica laboral, encara que estàn preparant altres cursos de temàtiques tan diferents que van des d'economia o geografia fins català i castella, pasant per jurídica penal i formació i orientació laboral, entre d'altres.

Aquest cursos no estarán subvencionats per cap fons europeu ni cap administració. Els profesors que impartiran els cursos ho faran voluntariament i seran gratuïts pels alumnes mentre el Sindicat s'ho pugui permetre, ja que com tothom sap, la CNT es finança únicament de les quotes dels seus afiliat/des.