Nota de Premsa - CNT Maresme

Campaña de apoyo a los trabajadores de la construcción
Nota de premsa enviada als mitjans de comunciació del Maresme

La CNT amb els treballadors de la construcció

Els Sindicats de la comarca del Maresme adherits a la Confederació Nacional del Treball (CNT – AIT) han començat una campanya de recolçament als treballadors de la construcció. Aquesta campanya es duu a terme per la crisi que està afectant al sector de la construcció.

Els Sindicats, com a inici de la campanya, està repartint fulles informatives als treballadors del sector perque denfensin els seus drets. A més a més, s’està elaborant un petit dossier amb els principals drets que tenen els treballadors i que son les preguntes més freqüents que solen tenir aquests treballadors.
També s’està preparant una xerrada sobre la crisi del sector des d’una vesant més económica, a la que intervendràn com ponents economistes i treballadors.
La campanya anirà evolucionant si els propis treballadors del sector, afiliats o no a la nostra organització, s’involucran per fer-la seva i siguin les seves propostes les que es facin visibles a les obres i al carrer.

Els Sindicats posen a disposició de tots els treballadors l’assessorament necesari, gratuït i sense cap compromís que pot donar la confederació.

Federació Comarcal del Maresme
Confederació Nacional del Treball
Mataró, 17 de març de 2008