Actualització dels conflictes que precisen solidaritat

Practica la Solidaritat Obrera. Actualment diferents sindicats de la Confederació estàn endinsats en diferents conflictes laborals o donen suport, a treballadors en lluita, públicament.Es de recalcar però, una sèrie de conflictes i lluites que precisen de la Solidaritat de tots per demostrar que nosaltres els treballadors no som mercaderia.Com a eïna mès eficaç tenim el boicot econòmic a aquelles empreses amb les que estem en conflicte, per tant amb no acudir a comprar els seus productes o els pruductes de les empreses sòcies o filials, estem solidarizant-nos amb els treballadors en conflicte d'aquella empresa.

CODEX: La Secció Sindical CNT-Codex va iniciar una vaga el passat 31 d’octubre per a la firma d’un conveni d’empresa que posi fi a les repetides situacions d’il·legalitat als centres de treball, com ara els contractes en frau de llei, la falta de mesures de seguretat i la millora d’unes condicions laborals que no es regeixen per cap Conveni Colectiu.
Mercadona: Des de març els treballadors del centre logístic de Sant Sadurní estàn en lluita reclamant dignitat al seu lloc de trebal, la fi de l'assetjament i la readmissió de varis treballadors.
PCcity: Des de l'any passat aquesta empresa dedicada a la venta de material informàtic està intentan desmontar la secció sindical de la CNT, per això intenta acomiadar a tot aquell treballador que lluita pels seus drets. Recentment s'ha dictaminat nul l'acomiadament d'un treballador, l'empresa però no vol reincorporar-lo al seu lloc de treball i a presentat recurs. Si tens que comprar qualsevol aparell informàtic, si pots ves a un altre tenda. Nomès tenen tendes a Barcelona i Badalona.
Plus supermercats: Una treballadora de Sevilla va ser despatxada perque volia conciliar la seva vida laboral i familiar per poder cuidar de la seva filla. A Canet de Mar tenen un supermercat.
Seat: Des de que van acomiadar a mès de 600 treballadors el desembre pasat, s'han fet nombroses accions de protesta i alguns acomiadaments han sigut declarats nuls. La secció sindical de la CNT en Seat i el sindicats de la CNT del Baix Llobregat estàn dintre de diferents comitès de Solidaritat amb els acomiadats.

Si vols tenir mes informació d'altres lluites d'àmbit laboral a Catalunya, visita la següents pàgines:
http://www.contralaprecarietat.blogspot.com/
http://www.moviments.net/xarxacontratancaments/

No hay comentarios: