Nota de premsa: La CNT del Maresme continua denunciant la crisi


Nota de premsa

Militants del Sindicat CNT es concentraren a Mataró

La Federació Comarcal del Maresme de la CNT continua amb la campanya “Estem farts de pagar la crisi” contra la carestia de la vida, l’atur i la precarietat laboral.
L’Organització anarcosindicalista va dur a terme al mes de gener el repartiment de més de 2500 fulls informatius a poblacions de la comarca com Pineda de Mar, Mataró, Arenys de Mar, Vilassar de Mar, Premià de Mar i Cabrera de Mar, donant el seu punt de vista sobre la situació que travessa l’economia i les mesures que s’estan duent a terme per part del Govern.
També, el passat 28 de gener al vespre, prop d’una cinquantena de persones es concentraven a la Plaça Santa Anna de Mataró, convocades per la CNT, per mostrar el seu malestar contra la pujada de preus, l’atur i la precarietat laboral. Encara que la meteorologia no acompanyava, moltes persones es van aturar a informarse sobre el que deien i proposaven els sindicalistes, fins i tot, en alguns casos agafant el megàfon i donant la seva visió del moment.

La CNT continuara denunciant la crisi econòmica

Després dels actes de gener, la Federació Comarcal ha organitzat diversos actes informatius al municipi de Premià de Mar. Els anarcosindicalistes han preparat una conferència amb el títol “Reforma laboral i de les pensions” pel proper dissabte 20 de febrer a les 18:00h al Centre Cívic del carrer Esperança de Premià de Mar, on un dels advocats del Sindicat informara sobre els canvis que hi han hagut fins ara en matèria laboral i de pensions i sobre les possibles mesures que poden portar-nos les properes Reformes, laboral i de les pensions.
Tant mateix, el Sindicat llibertari convoca els seus afiliats i treballadors en general a una concentració contra la carestia de la vida, l’atur i la precarietat laboral, a la Plaça de la Vila de Premià de Mar, el proper 6 de març a les 11:30h del matí.

El militants confederals, però, no deixaran de repartir fulls informatius per diversos municipis de la comarca.

Premià de Mar, 15 de febrer de 2010.