Resultat de l'abstenció a Premià

Sembla ser que a Premià molts ciutadans i ciutadanes els diumenges electorals no volen anar a votar.
Desgraciadament aquesta abstenció no es majoritariament una abstenció meditada i, sobretot, activa. El moviment associatiu que promou l'abstencionisme es molt minso davant el gruix de l'abstenció general.
També hi ha que tenir en compte que molta gent va a votar perque segons diuen "hi ha que votar" i afafen la papereta que menys mal li fan als ulls o, voten blanc o nul.
Aquesta es una de les tasques del moviment llibertari i anarcosindicalista local, fer veure a aquestes persones que estàn fartes de l'actual sistema que aixì no arreglem res i que alguna cosa s'haurà de fer, perque votar o no votar i tornar-se'n a casa, com si res, no cambia la cosa.
Tots tenim alguna cosa a dir, alguna opinió, alguna reflexió i amb aquest sistema es imposible que les idees i propostes dels ciutadans arribin a decidir-se'n mai.

Proposem les assamblees veinals vinculants on tots tenim veu i vot front eleccions a càrrecs electes on el ciutadà no te res mès que un vot cada 4 anys. Si els problemes ens afecten a tots, tots tenim dret a decidir.

RESULTATS A PREMIÀ:
Premià de Mar abstenció del 48'88% 10044 personas no van votar.
Premià de Dalt abstenció del 40'51% 3008 Persones no van votar.