Continúa el conflicto laboral en Burger King

[Acció Sindical] Concentració 14/02/2015 al centre de treball de Burger King Rambles, en solidaritat amb el conflicte amb aquesta franquícia.

El passat Dissabte 14 de Febrer el nostre sindicat seguia amb el conjunt d’accions en solidaritat amb el conflicte que hem iniciat contra la franquícia Burger King, gestionada pel Grupo Zena-Food ServiceS.L; aquest conflicte sorgeix arran de les diverses irregularitats en les nòmines practicades per l’empresa cap a les seves treballadores, on arriba a acumular un deute d’entre 600 a 3.000€ a cada treballadora només en l’últim any.

https://cntbadalona.files.wordpress.com/2015/02/10960215_10203424348041107_7626127774855705892_o.jpgPer aquest motiu ens vem concentrar davant del Burger King del Centre treball de Rambles, localitzat a Les Rambles de la ciutat de Barcelona, centre de treball en la que l’empresa pbté més beneficis; on una trentena de companyes solidàries, vem estar repartint octavetes i informant al conjunt de persones que transcorrien per aquest céntric carrer de la ciutat de Barcelona. Apart en cap moment es va deixar de cridar consignes a favor de les nostres companyes del Burger King, així com en contra l’empresa exigint la regularització de les nòmines i la retribució del deute acumulat, degut això no va entrar ningú a l’establiment i va romandre força buit durant prop de les dues hores que va durar la concentració.

Per tan, extreiem una valoració molt positiva de l’acte, ja que va servir per visualitzar el nostre sindicat coma eina vàlida de lluita en els llocs de treball. Apart de visualitzar el conflicte a tota la gent que hi havia aquelles hores al centre de Barcelona.

Des de el sindicat de la CNT-AIT de Badalona volem donar les gràcies a totes les companyes dels sindicats de El Prat, Premià, Cornellà, Sabadell, Hospitalet, Barcelona i Terrassa; que van donar significat un cop més a les paraules solidaritat i suport mutu.

Per acabar volem fer una crida a la participació en les properes accions que es duran a terme en les properes setmanes!

Extraido de https://cntbadalona.wordpress.com/2015/02/16/accio-sindical-concentracio-14022015-al-centre-de-treball-de-burger-king-rambles-en-solidaritat-amb-el-conflicte-amb-aquesta-franquicia/

No hay comentarios: