Nota de premsa - Actes d'àmbit comarcal front la crisi

Nota de Premsa

Estem farts de pagar la crisi

Els Sindicats del Maresme adherits la Confederació Nacional del Treball enceten una campanya de concienciació dirigida a la ciutadania en general i als treballadors en particular per fer front a la crisi, la carestia de la vida i la precarietat laboral.

Durant el mes de gener els militants confederals instalaran taules informatives a diferents municipis del Maresme per informar als vilatans del posicionament de l’Organització Anarcosindicalista vers la situació que s’està vivint a tot l’Estat. Tantmateix aquesta informació será repartida a les diferents empreses i polígons industrial on la CNT té afiliats, a oficines de la OTG del Maresme i a les borses de treball d’alguns Ajuntaments.
El Sindicat te previst amb una concentració a la Plaça Santa Anna de Mataró el proper dijous 21 de gener a les 20:00h instant als treballadors a que acudeixin i així mostrar el seu rebuig a les agressions que estàn sufrint.

L’organització sindical recorda que te a la disposició de tots els treballadors en actiu o aturats, a treballadors autònoms i cooperativistes sense assalariats al seu càrrec, jubilats i pensionistes en general, la seva Assessoria Jurídica Gratuita, a la que poden pasar-se qui tingui qualsevol problema o dubte sense que calgui estar afiliat i sense cap compromís.

Federació Comarcal de Sindicats del Maresme
Confederació Nacional del Treball