Llibertat Núria Pòrtulas!

Comunicat de suport a la Núria de la CNT
"Des del Comitè Regional de Catalunya i Balears de la Confederació Nacional del Treball (CNT-AIT) volem fer públic aquest comunicat en suport a la Núria Pòrtulas i a la seva família i amics.
La Núria està segrestada per l’estat des del 7 de febrer passat acusada de pertinença o col·laboració amb banda armada i tinença d’explosius. El dia 9 de febrer és traslladada a Madrid a l’Audiència Nacional hereva del Tribunal d’Ordre Públic existent en temps de la dictadura. Declara davant el jutge i és empresonada.
Lamentablement aquests fets no són nous; en els últims temps la repressió s’aguditza. Casos com els de l’Escamot Dixan atiat per la paranoia col·lectiva o d’altres ens transporten automàticament a temps llunyans que ara ja no ho semblen tant. Abans érem reprimits per la dictadura, ara ho estem per un (suposat) govern d’esquerres, entestat a demostrar-nos que poden fer polítiques tant de dreta com qualsevol altre.El conseller de governació Joan Saura porta a terme una autèntica ràtzia de persecució als moviments llibertaris emparat en una llei antiterrorista que, encara no fa gaires anys, el seu partit rebutjava per lesionar massa drets constitucionals.
L’únic motiu per empresonar la Núria és el de donar suport a una campanya per la llibertat d’en Juan, un company anarquista italià i ja, de passada, ficar la por al cos a totes les persones i moviments que lluitem per canviar aquest món que no ens agrada.
La situació creada ha estès una allau de mostres de rebuig cap al conseller de governació, el seu partit ICV i el cos dels mossos d’esquadra. La CNT catalana vol sumar-se a aquest rebuig generalitzat que s’escenifica en cada nova protesta que es convoca per demanar la llibertat de la Núria.
Expressem també la nostra solidaritat cap a la família, els amics i els companys que clamen contra aquesta situació injusta i animem a la gent a participar a totes les concentracions, manifestacions i actes que es convoquin.
Volen matar les idees però no ho aconseguiràn. Núria Llibertat!

NÚRIA PORTULAS OLIVERAS
C P MADRID V MODULO 12
AP 200 COLMENAR VIEJO 28770 MADRID

PER DONAR SUPORT ECONÓMIC: 2100 0230 50 0101062813
Més informació: http://elsud.org/nuria