CNT es concentra a l'aeroport en solidaritat amb el delegat sindical acomiadat de Multiservicios Aeroportuarios

El passat diumenge 5 de febrer al vespre, CNT Barcelona es concentrava a l’aeroport de El Prat en solidaritat amb el company y delegat sindical de la secció que CNT té a l’empresa Multiservicios Aeroportuarios (MA), acomiadat de manera totalment improcedent.

El delegat de secció de CNT a MA va ser acomiadat fa gairebé tres mesos del centre de neteja d’avions de la companyia aèria Vueling, a on MA presta servei. L’acomiadament va ser la resposta a haver dut a terme activitat sindical traslladant a l’empresa la necessitat de vestuaris pels treballadors/es o la exigència d’haver de regular els contractes en frau de llei amb que MA formalitza la relació amb els treballadors i les treballadores.

A les vuit del vespre del diumenge, uns vint militants de CNT Barcelona es concentraven davant els taulells de facturació de la companyia aerea Vueling. A les pancartes que varen desplegar es demanava el cessament de l´evident repressió sindical per part de MA. Entre el corejar que exigia la readmissió del delegat acomiadat, es procedia a exposar el conflicte per mitjà de megafonia i octavetes distribuïdes a treballadors i viatgers. El discurs no va oblidar apuntar la necessitat d’unió dels treballadors/es si es que aquest pretenen de veritat acabar amb aquests tipus de pràctiques abusives, que només tenen cabuda en tant que cada treballador/a es complau amb l’espectacle únic del seu melic.

Els militants van romandre mitja hora en aquest punt, sense incidents tot i que amb presencia policial pròxima i continuada. Després van poder dirigir-se sense impediments fins a la planta inferior i situar-se davant l’espai d’arribades, on van romandre altres vint minuts aproximadament. Aquesta segona ubicació va permetre un major impacte donat que el flux de persones era també superior, tenint en compte els viatgers que arribaven i la gent que els esperava.

CNT Barcelona exigeix amb aquest acte el cessament de la repressió sindical a MA i la readmissió del company acomiadat.

Bloc de la Secció Sindical: http://seccionsindicalcntma.blogspot.com/

No hay comentarios: