Concentració contra la Reforma Laboral

El Sindicat Únic de Premià organitza una concentració per rebutjar la nova Reforma Laboral el proper dijous 29 de març, coincidint amb la jornada de vaga general.

Els militants sindicalistes han acordat organitzar un acte de denuncia contra la Reforma Laboral aprovada el passat mes de febrer. Una Reforma que agreuja les condicions i drets dels treballadors. A més a més, des del Sindicat es vol assenyalar tots aquells agents socials que han fet posible aquesta degradació de drets, ja que pels cenetistes premianencs això no es un decret que el Partit Popular s'ha tret de la màniga, sino que es l'inici de la culminació d'un seguit de reformes que durant més de trenta anys, tant Patronal, com polítics i sindicats subvencionats han anat llaurant, en detriment dels drets dels treballadors.

Els anarcosindicalistes animen als treballadors i treballadores a lluitar pels seus drets el dia de vaga i a acudir a la concentració sindical que s'efectuarà a la Plaça dels Païssos Catalans a les 11:30h del dijous 29 de març.

No hay comentarios: