Solidaritat amb els treballador/es de l'Ajuntament de Pineda de Mar

Pineda de Mar 28 de març de 2011

A l’opinió publica en general:

Ahir al matí, al mateix temps que s’inaugurava la nova biblioteca Manuel Serra i Moret, de Pineda de Mar, treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Pineda de Mar es manifestaven pacíficament i repartien un full explicatiu de la seva situació laboral.

La CNT-AIT de Pineda de Mar vol manifestar el seu rebuig de la situació de precarietat laboral que pateixen 97 dels 297 treballadors i treballadores de l’Ajuntament de Pineda de Mar, doncs un terç són interins o bé tenen un contracte eventual.

D’altra banda denunciem el incompliment per part del consistori, dels acords del conveni, i manifestem la nostre preocupació i malestar per les amenaces que estan rebent els treballadors de l’Ajuntament de Pineda, segons denuncien i informen els mateixos treballadors a la fulla informativa, que van repartir ahir al matí, a les portes de la nova biblioteca Manuel Serra i Moret.

Tanmateix considerem inadequats i per tant no volem, els plans de privatització de diferents serveis que volen passar a mans de la iniciativa privada, amb el consegüent encariment del seu preu, pels veïns i veïnes de Pineda de Mar.

La CNT-AIT de Pineda de Mar dona els seu recolzament als treballadors i a les treballadores de l’Ajuntament de Pineda de Mar en aquesta lluita laboral.

Per la CNT de Pineda de Mar