Mercadona despide a trabajadoras embarazadas en Granollers

Ayer el sindicao de la CNT de Granollers realizó una concentración a las puertas del supermercado Mercadona, que hay junto a la Estación de tren Granollers Centre, en la que participaron mas de dos decenas de anarcosindicalistas exigiendo la readmisión de dos trabajadoras despedidas de ese supermercado.

Mercadona assetja
* La Carmen i la Maria José eren fins fa pocs dies treballadores del supermercat de Mercadona a l’Avinguda Sant Esteve de Granollers. Un dia l’encarregat de la botiga les va acusar, sense proves, del robatori de peix per valor de 4 €. A més a més les va tancar per la força dins d’una habitació, és a dir: segrestar, durant més de dues hores. El cert és que l’una acabava de ser mare d’una preciosa criatura i l’altra estava embarassada i li faltava poc temps per donar a llum. Les van acomiadar acusant-les sense proves d’un suposat robatori. CASUALITAT? NO! Mercadona té un trist i negre prestigi en la persecució, assetjament i acomiadament de les treballadores embarassades i de les que es posen malaltes: o treballen malaltes o deixen la feina amargades per l’empresa.

* Quantes dones embarassades treballadores de Mercadona coneixem que “han perdut el nen” durant la gestació? D’això se’n diu assetjament laboral de la dona embarassada. Sabem que l’empresa les coacciona perquè agafin càrregues pesades tot i el seu estat delicat. Quantes treballadores hem vist als centres de Mercadona fent la feina amb un braç enguixat o amb “collarí”? Evidentment obligats per Mercadona. Es que no tenen Dret a posar-se malalts, els treballadors de Mercadona?

Aquestes companyes humiliades podríeu ser:
Tu, les Teves filles, les Teves Nétes...!!!

Si-us-plau, NO COMPREU A MERCADONA fins que readmetin la Carmen i la Maria José.